marți, 12 ianuarie 2010

Forum participanti: asteptari, realizari - comentarii,

Sunteti invitati sa postati  comentarii legate de participarea Dumneavoastra in proiect: modul in care ati fost selectati, parteneriat,programul de lucru, asteptari si rezultate. Va rugam sa precizati care a fost cel mai important beneficiu legat de participarea Dumneavoastra la acest proiect! Va multumesc si va felicit pentru ca ati reusit sa evoluati de la "un simplu grup" la "o adevarata echipa" si sper sa ramanem in acest "format"!

2 comentarii:

  1. Particip in cadrul Programului de formare profesioanala Leonardo da Vinci pe care scoala noastra il deruleaza in parteneriat cu Berufskolleg Uerdingen si Firma Bayer din Germania din anul 2000 in cadrul proiectelor cu elevii. Anul trecut insa am avut norocul sa fiu selectata in grupul de 6 profesori pentru proiectul ,, Metode de managmentul calitatii in VET”. Pentru aceasta am participat la concursului de selectie al participantilor care s-a desfasurat intr-o nota de maxima seriozitate si transparenta, emotiile noastre ale participantilor fiind pe masura dar rasplatite pe deplin prin activitatile la care am participat. Colegii nostri germani au pregatit un program foarte variat si deosebit de atractiv, activitatile la care am participat au fost mult peste asteptari si au contribuit la perfectionarea noastra profesionala si didactica. Multumiri echipei care a gestionat proiectul si in special d-nei prof. Zaharescu Magdalena pentru faptul ca derularea cu succes a proiectului a fost posibila numai datorita parteneriatului consolidat in decursul celor 12 ani de colaborare cu paretenerii germani. Este foarte greu de gestionat un astfel de proiect dar beneficiile sunt foarte mari atat in plan personal cat si institutional, de aceea merita incercat.
    Iulia

    RăspundețiȘtergere
  2. Participarea la acest proiect a reprezentat pentru mine o şansă unică de consolidare a încrederii de sine, de recunoaşterea profesională, de perfecţionare a competenţelor lingvistice, de stabilire de noi contacte şi, nu în ultimul rând, de descoperire a unei alte culturi, a unei alte istorii, a unei alte civilizaţii.
    Mulţumesc în mod deosebit coordonatorului acesyui proiect,d-nei prof.Magdalena Zaharescu, pentru oportunitatea oferită de a putea participa la acest proiect.

    RăspundețiȘtergere